Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ


ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ LINK http://www.11aviation.com/articles pl?.id=41



Έφυγαν σχεδόν όλοι οι καλοί, από αυτούς  που ήξερα τουλάχιστον. Πέρασαν από τα χέρια μου ,από το 2002 μέχρι το 2011 για να βάλω στην βεβαίωση την υπογραφή ότι δεν είχαν υποπέσει σε ατύχημα .Με πίκρα τους έσφιξα το χέρι και τους ευχήθηκα <<καλή τύχη>>.Καυχιέμαι  ότι μερικούς  τους βοήθησα στα γραφειοκρατικά γιατί στα επαγγελματικά δεν είχαν ανάγκη, ήταν από τους καλύτερους.

Η διαρροή άρχισε από την εποχή υπουργού Βερελή, όταν οι σύμβουλοι έβγαλαν φιρμάνι ότι η πλέον χρηματοβόρος παράμετρος της Ολυμπιακής ήταν οι πεπειραμένοι της κυβερνήτες....δηλαδή αυτοί που αντιπροσώπευαν το μέγα κεφάλαιο που ονομάζεται ασφάλεια των πτήσεων. Με νύχια και με δόντια  προσπάθησα να πείσω τους υψηλά καθήμενους ότι η πρώτη ερώτηση που θα κάνει ένας επίδοξος αγοραστής θα είναι πως πάει η ασφάλεια των πτήσεων.

Βρέθηκαν αεριτζήδες...ακόμα και σοβαροφανείς αεριτζήδες. Δεν αγόρασαν, και άρχισε ο κατήφορος

Που είναι η εταιρεία των πέντε Ηπείρων. Ποιος φταίει για τις τέσσερις ηπείρους που τις πουλήσαμε για ένα κομμάτι ψωμί......Πού θα οδηγήσουν τα αεροπορικά τεκταινόμενα της χώρας οι νεαροί με τις γραβάτες και το περισπούδαστο ύφος, που ζουν με τα δεδομένα του laptop  στο Χρηματιστήριο? Γιατί δεν κοιμάται ήσυχος στον Σκορπιό ο Αρίστος? Γιατί γιορτάζουν με φανούς και λαμπάδες τις Ικαριάδες οι γείτονες? τι λένε για την ξεχασμένη πέτρα της Ικαρίας οι αρμόδιοι????

Παρά την καταστροφική περίμετρο που μας έχει επιβληθεί είναι πλέον σίγουρο ότι πλησιάζουμε τον ο Αρμαγεδδώνα. Από την αρχή της δημιουργίας, το ΤΑΟ ποτέ δεν διαψεύσθηκε. Την αλλαγή καμία δύναμη δεν μπορεί να την σταματήσει, γιατί καλλίτερες μέρες θα έρθουν αφήνοντας μας έστω για λίγο χρόνο με μια πικρή γεύση στο στόμα.

Εύχομαι να ζω, όταν τα χελιδόνια γυρίσουν στην πατρίδα.



Ακριβός Δ.Τσολάκης



Βούλα  Δεκέμβρης 2011-12-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου