Τετάρτη 16 Μαΐου 2012



Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ


Από όλες τις πηγές  πληροφόρησης ,τα αεροπορικά μαντάτα είναι  τουλάχιστον ανησυχητικά.
Βάση στις μεγάλες ανησυχίες  έδωσε  η περίπτωση του  Α 380  στην Αυστραλία  που παρ ολίγο  να στοιχίσει  την ζωή 460  ανθρώπων   <για  την περίπτωση γράψαμε πριν λίγες μέρες> αλλά αρκεί να ξεφυλλίσουμε  τις  έγκριτες αεροπορικές εκδόσεις  και το διαδίκτυο για να διαπιστώσουμε ότι ένα <εν  δυνάμει>  βέλος έχει σαν στόχο  την ασφάλεια των αεροπορικών επιβατών <αμνών>.

Η πορεία του κατευθύνεται από τις απελπισμένες προσπάθειες  των  ρυθμιζόντων τα αεροπορικά τεκταινόμενα  για την εξασφάλιση ρευστού  για να εξασφαλισθούν  πόροι  για  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, καύσιμα και οργάνωση. Εδώ πρέπει να μην ξεχνούμε τις χαμηλές αποδοχές του προσωπικού που εξαρτώνται από το περιεχόμενο του Ταμείου και από τις προθέσεις του Αφεντικού.

Οι μέχρι ευτέλειας προσφορές διαφόρων εταιριών για την πρόσκληση επιβατών, όπου προσφέρονται εισιτήρια που μόλις καλύπτουν το κόστος μεταφοράς, που τοποθετούν το κέρδος? Τι λένε  οι Μέτοχοι  και οι Τράπεζες τροφοδότες?

Συνηθίσαμε τώρα και πολλά χρόνια  να πετάμε με εταιρίες  που βαθμολογούνται σαν αποδεκτές, που επιβιώνουν   χάρη στην  σωστή τους Διαχείριση που είχε την  ιδέα <δεν προσφέρουμε τίποτα  εκτός από το κάθισμα σας στο αεροπλάνο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο> Καλή ιδέα. Τι θα γίνει όμως όταν  τα εισιτήρια μένουν σταθερά αλλά  το κόστος λειτουργίας  αυξάνεται , δηλαδή όταν αρχίσει η εταιρία να μπαίνει στο κόκκινο?

Αυτή είναι μια απορία της οποίας την λύση τολμώ να υποθεσω αλλά δεν τολμώ να την γράψω.

Και  μια έκκληση σ αυτούς που μεταφέρουν ανθρώπινες ψυχές¨.<Απλώστε τα πόδια σας όσο τα σκεπάζει η κουβέρτα>. Ο νοών νοειτω, Οι αμνοί  ταξιδεύουν. Μην τους  υποχρεώσετε να  ανοίξουν  κάποια στιγμή το στόμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου